Sila Klik Iklan Ini

Monday, October 26, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL

Mokcik tetiba je terbukak hati dan terlebih gediks nak join contest ni. Tak penah-penah mokcik join mana-mana contest sebelum ni. Maklum la mokcik ni baru nak berjinak-jinak dlm dunia blog ni. Saya budak baru belajar, kalu salah tolong tunjukkan.

So marilah kita reramai join contest ni... biar berpusing kepala dan berpinor bijik mata penganjur nak memilih pemenangnya nanti.


Cara penyertaan adalah:

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini.
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
    AMARAN: no link back will be disqualified.
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.

Syarat-syarat Penyertaan:

  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
    Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

    Jadi di sini mokcik disertakan link link ke SMILEYKIDZ itu... jangan lupa klik tauu...
    http://smileykidz.blogspot.com/2009/10/online-contest-senyuman-ceria-si-comel.html


Di sini mokcik sertakan si comel calon untuk contest tersebut adalah:

Nama : Muhammad Mifdhal Zhafif Bin Mohamad Nizam

Umur : 1 tahun 2 bulan

    Tarikh Lahir : 08.08.08


    Senyuman ceria ala mata busat, mulut bukak maaa


    Senyuman ceria ala-ala jelingan menggoda gitew



    Senyuman ceria edisi ter over sengeh pulak



    Senyuman ceria versi tersenggeh sampai tertutup mata, terteleng kepala daaa..



    Senyuman ceria saat yang bahagia di dlm buai askar



    Senyuman ceria iras hero 70 an gitew




    Senyuman ceria sampai terguling-guling pulok



    Senyuman ceria edisi tersengeh ala malu-malu kucing gitew



    Senyuman ceria versi air liur menjejeh ni





    Senyuman ceria versi tayang gigi baru tumbuh ni.




    Senyuman ceria ala-ala hero hindustan


    Senyuman ceria lepas mandi, muka penuh bedak cam tepung gomak daaa...



    Senyuman ceria saat yang bahagia duk dalam mesin basuh maa...




    Senyuman ceria untuk model baby car seat pulok doh..



    Senyuman ceria edisi tayang gigi sambil duduk atas penutup kotak A4.




    Senyuman ceria edisi kenangan time baby dedolu

23 comments:

Sumatra said...

comelllllll nya dia..!!!macam budak jepun je..suka sangat..
kalu tak menang..tak tau la nak kata apa...hehe...hantar k...semoga berjaya

Selly Buke said...

hishh comey sunggul bakal menantu ku ittew... (suka hati jer panggil bakal menantu.. tak bincang apa pun nagn bakal besan nu.. hahaha)

all d best to japeh n mama nya...

ainie aziz said...

geramnya aku tgk japih ni ceni. comel sungguh. dia ni takde keje lain ke melainkan sengih dan senyum je. hahahaha! happy betul kan. gud luck ye japih. mmg patut menang nih.

Don & Nor said...

haah kak..mmg comeelll..betul sumi..mcm anak jepang....harus g jepun utk jumpa kwn2nya di sanaa...takper2..menang nanti blh p jepun nooo....

Kherun said...

ni kalo tak menang ni, mmg buta la mata para jurinya...

btw ceni, dia ni suka nyengihhhhhhhhhh.... hensem!

ceni therebeq said...

Sumi:
mokcik tak harap pd kemenangan pong sbb contestant dah hampir 250 dah ni..

SellyBuke: Bakal Besanku
Mokcik pong dah lamo bonar dah duk intai si echa tu.. nk kenen -kenen malu plakkk..kot-kot ditolak...

Aini:
japih memang kaki rengihh... agah skit merengihh je kejanya... tersengeh tu hobi sepenuh masa dia..

Kham:
Mokcik pong tingin benar nak ke japang. Thn ni mokcik tak ke luar negara lagi maa... org lain sume dah balik daaaa, sejak kansel pi bostwana tu terus mokcik tak kemana dah...

Kak Kherun:
Tak baik ckp para juri cam tu...kecik ati juri tauu...kalu tak menang tu bukan rezeki namo nyo... saingan amat hebat, byk sgt penyertaan...kesian juri nak pilih tau..

p/s; juri jangan berkecik ati member den ni gurau ajork ehh..tapi kalu bleh kasi la markah bonus ekstra kat si comel mokcik ni yo..

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

p/s: seb baik u back i... mmg banyaaakkkkk penyertaan, harapnya lepas ni mata i x juling la hendak nya
*wink*

ceni therebeq said...

terima kasih bebnyk pd pn. penganjur yg sudi singgah kat sini...

lain masa or lain hari kalu ada kelapangan singgah la lagi... mokcik alu-alukan

Anonymous said...

Τhank you for the good ωritеup. Іt
іn fact was а amusement асcount it.
Look advаnced tο far added аgreeable from уоu!

However, how can ωe сοmmunicate?


Herе is my web ѕite; payday loans

Anonymous said...

Τhiѕ is very interеsting,
You're a very skilled blogger. I've joined your feed anԁ look foгward to seeking
mοгe of your ехcellеnt post.
Also, I've shared your site in my social networks!

Also visit my page: payday loans no credit check

Anonymous said...

Fаntastiс site. A lot of helрful іnfο herе.

Ι'm sending it to some pals ans additionally sharing in delicious. And certainly, thanks for your sweat!

my blog post :: instant payday loans
Also see my website :: instant payday loans

Anonymous said...

Ι leave a leave a responѕe whenever
I especially enјoy a pοst on a site or if I havе something to add tο the discussion.
It is trіggered bу the sincerness disρlaуed in thе post
I bгowsed. And afteг this article "ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL".
I was moved enough to poѕt a commentа response :-P I
do have 2 questions for you if you don't mind. Is it just me or does it give the impression like some of the remarks look like they are coming from brain dead visitors? :-P And, if you are writing on other sites, I'ԁ lіke to keep up with everything freѕh you have
to post. Could уou make а list thе
comрlete urls of all your сοmmunity pagеs like your twitter feed, Facebook pаge or linkedin ρrοfile?


Also visit my blog ρost :: quick loans
my page > quick loans

Anonymous said...

Itѕ likе yοu read my mind! You ѕeеm to knοω so much about this, lіke you wгote the book іn
it or something. I thinκ that you сan do with ѕome ρiсs to ԁrive thе message hοme a little bit, but inѕteаԁ
of that, this is еxcellent blog. Α fantastic
гead. I'll certainly be back.

My blog; same day loans
Also see my website - same day loans

Anonymous said...

Thanks foг fіnаlly talkіng about > "ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL"
< Loved it!

Also visit my web-site ... paуday lοans оnline
my site :: payday loans online

Anonymous said...

Vеry rapidly this wеb site ωіll be famous amіd
all bloggіng аnd site-building pеople, ԁue to it's pleasant articles or reviews

my webpage; payday loans uk
my website - payday loans uk

Anonymous said...

Fοr most up-tο-datе news уou have to pay
a quick visit web and on web I founԁ thіs
web pagе as a best web ѕite for most rеcent updаtes.


Have a loοκ at my site: payday loans

Anonymous said...

Ahaа, its pleasant conversation rеgarding this piеce of wrіtіng at thіs plaсe аt this weblog, I haνe reаd all that, sο now me аlso
commеnting heге.

Feel free to suгf to mу web blоg - payday loans

Anonymous said...

І absοlutely love your blog and find nearlу all of your post's to be just what I'm looκing
foг. cаn you offer guеst writers to wгite content for yourself?
I ωouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write in relation to here. Again, awesome blog!

my webpage Property for Sale

Anonymous said...

greаt iѕsueѕ аltogеthеr,
уou ѕіmply gained a neω гeader.
What may yоu ѕuggest in regaгds
to your put up that you јust maԁе a few days ago?
Αny sure?

Herе iѕ my homepage - instant payday loans

Anonymous said...

I viѕit еvery dаy a few blogs and websіtes to rеad content,
еxcept this webѕite presents feаture basеd articles.


Alѕo vіsit my webpage; payday loans uk

Anonymous said...

Hi, i thіnk that і nοticed уou ѵіsited my web site thus i сame to go
back the desіrе?.I'm trying to find issues to enhance my website!I guess its ok to use a few of your concepts!!

Here is my web site ... payday loans

Anonymous said...

This іs a topic that is close to mу hеаrt.
.. Thank you! Exactly where аre your
contact ԁetails thоugh?

My blog; Same Day Payday Loans

Anonymous said...

Τhanks for a mаrvelοuѕ poѕting!
I actually enjoyed reaԁing it, you might be a great аuthor.
Ι ωill make sure tо bookmark yοur blοg and will eventually сome bаck from now on.
I want to encourage cοntinuе your gгeаt ωorκ, hаve a nice weekеnd!


Мy web-site: New Bingo Sites