Sila Klik Iklan Ini

Wednesday, October 14, 2009

JEMPUT LAH VOTE

Kali ni acik nak enteprem lebih skit lah...bukan nak kata acik syok sindri cuma acik nak tambah skala tahap kegedikan jer... kah kah kah... Oleh itu jemputlah tuan/puan utk meng vote kan gambar acik yg mana yang paling besh di mata korang atau gambar mana yg paling gedik sehingga boleh menyebabkan retina korang bernanah...

Pilihan boleh dibuat sama ada aksi A, B, C, D atau E dengan syarat kena tinggalan komen. Komen boleh dibuat dlm bentuk ulasan, pujian atau kejian atau apa-apa aje la dan komen yg paling besh akan mendapat hadiah misteri dari acik tau. Maklum la skrg ni acik bercita-cita nak jadi seorang yg pemurah gitew...Hadiahnya akan dimaklumkan kemudian setelah pemenangnya sudah dikenal pasti. Dan pemenang juga akan berpeluang utk muncul dlm blog acik ni... ceewahhh acik dah mula perasan cam artis glamer le plak... sajerrr sesuka utk hargai pembaca blog acik ni...

Tapi kan acik nak minta tolong korang skit la. Kepada sume pembaca blog acik ni sambil - sambil korang lepak dan buang masa kat sini, kalu tetiba kuar iklan kat sebelah kanan tu atau sebelah bawah blog acik tolong-tolonglah ringan jari jemari anda yg mulus itu supaya klik kat iklan sat nooo...pas tu kuarla balik. Kepada mak MQA dan Pn. Yan yg akak dah janji nk hadiah barang pada korang tu jangan lupa korang pong kena la tolong akak skit utk klik kan iklan yg kuar kat blog akak ni hahhh ... boleh kan kan...

Okay la tanpa membazirkan masa korang silalah korang vote dan tinggalkan komen yer... Jangan lupa komen yg paling mengganas, keji, mengampu dan kreatif akan dapat habuan....

Inilah adegan acik yg gedik slps dapat makan sekerim free. Vote jangan tak vote tau...


Aksi A


Aksi B


Aksi C



Aksi D



Aksi E

13 comments:

impianku said...

Salam...
chef tegar..akak pilih A...mata busat oooo

Kherun said...

mokcik... lebey kurang jek sumer2 aksi tuh.... askem pung sama saiz je....kening pung sama tinggi dihangkat... mata pung bulat lebey krg same... sumernya aksi nak menggigit tak jadik (xcept aksi C)

Cuba mokcik buat pose jelir lidah jilat askem tu ke (auwwww....)...aksi pengsan nampak askem ker....

Selly Buke said...

nie nak suruh vote aksi paling gedik ker atau nak suh vote aksi untuk iklan gigi??? muahahaha...some duk gejil biji mata ngan tayang gigi jer... huhu

vote Aksi A - ala2 drakula jumpa eskerim. hahahaha

aizamia3 said...

VOTE: Aksi A...
nape? nmpk mcm x sbr nak mkn... hurm... nak lagi menarik akak kena besarkan mata... ekekeke...

safa said...

aksi D...den tahu doooooo...asal bondo free yo terbuntang2 mato ekau...leba yo sengeh...laju je ekau nak tolan...yo la bondo free, yang tak sodap pun jadi sodap...apotah laiee yang sodap akan menjadi double malah triple sodap daripado biaso...tidak syak laie den la akan monang cabaran ini...muakakakak...sori la kak kherun den rembat bahaso oghang kg ekau ni

Anonymous said...

My spouse and I stumbled over here different website and thought I may as well check things out.
I like what I see so now i am following you.
Look forward to checking out your web page for a second time.



Feel free to surf to my web blog - email templates free download

Anonymous said...

I enjoy reading a post that can make men and women think.

Also, thanks for allowing me to comment!

Here is my blog post; Email Marketing Examples

Anonymous said...

It's going to be finish of mine day, except before ending I am reading this enormous post to improve my knowledge.

Feel free to visit my web-site goto

Anonymous said...

Spot on with this write-up, I really believe that this website needs far more attention.
I'll probably be back again to see more, thanks for the advice!

Feel free to surf to my web page; Microsoft outlook Email templates

Anonymous said...

I really like your blog.. very nice colors & theme.
Did you design this website yourself or did you hire
someone to do it for you? Plz answer back as I'm looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thank you

my web blog - free email signature templates

Anonymous said...

For hottest information you have to pay a visit web and
on the web I found this site as a best site for newest updates.


Here is my site - mouse click the up coming Website page

Anonymous said...

I blog quite often and I really appreciate your content.
The article has really peaked my interest. I am going to take a note of your blog and keep
checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed too.


Also visit my blog post; http://sheislife.com/Blogs/25826/38899/simple-tips-And-effective-email

Anonymous said...

Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and
in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
Any way I will be subscribing to your augment and even
I achievement you access consistently quickly.


Feel free to surf to my blog post ... Recommended Reading