Sila Klik Iklan Ini

Thursday, July 24, 2014

SETAHUN BERLALU...

As Salam,

Lama benar tak singgah di sini tak tinggal jejak dan catatan di sini.. setahun sudah sejak  Julai 2013 nan jauh ditinggalkan...emmm..
 
Kalau ikutkan rasa hati ni banyak benar benda yang nak dicoretkan di sini tapi banyak pula halangan yang timbul.. adakah ini alasan belaka? Hohoho.. Ataupun mungkin fb dan ig lebih mengasyikan berbanding dgn berblog skrg ni? Alasan juga kan?
 
Yang pasti puasa dan raya tahun ini merupakan puasa dan raya yang pertama bagi kami sekeluarga setelah pemergian arwah ayah kami pada pertengahan Januari yang lepas, genap 6 bulan sudah pemergian ayah.. Semoga rohmu tenang di sana ayah.. al fatihah buat ayah.
 
Teringat dulu arwah ayah suka sangat kalu time nak raya ni belikan dia baju raya Raihan yang ada poket tu. Kalu beli t-shirt untuknya pun sama jugak wajib ada poket sbb katanya senang nak isikan rokok time pi jalan-jalan.

Semua ni tinggal kenangan..

Lain benar raya tanpa ayah..

Tenanglah dikau di sana ayah.. ameenn..


3 comments:

Mank Solin said...

Nice, Thanks :D

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)