Sila Klik Iklan Ini

Tuesday, January 5, 2010

RIBBON SHAWL (Edisi Eksen & Riak)

Ini adalah edisi riak meriak yang penuh eksen dlm blog sindri walaupun blog daku ini tak berapa meriah pong, maklumla blog daku ini ala-ala suam-suam kuku kambing ajork... Sib baik la tak dak award blog yg paling muram, musam dan kusam tak dak, kalu ader sah lah daku  pemegang trofi tersebut hohohoho...

Bebalik pada edisi eksen yg penuh riak tu. Jgn marah kak pnut (presiden riak sementara), daku mintak laluan skit utk riak nih. Jangan tak tau kak pnut oiii penyakit riak meriak ni sebenarnya dah lama bersawang kat dlm blog daku yg kusam musam ni... kah kah kah.

Kenapa daku riak? Sebenarnya daku teramat riak kerana dapat shawl free. Last week daku ada beli ribbon shawl kat radiusite, asalnya daku beli 3 ajer tup-tup terbukak hati nak tambah skit tahap keleburan duit, daku tambah lagi 2 elai.  Tak disangka plak kemurahan hati tokey business ni siapa lagi kalu bukan business lady Cik Ika yg cun melecun itu telah menghadiahkan daku satu shawl free. Wah vangga sangat sehhh dapat shawl free. Ini bukan rezeki dtg bergolek ni, ini adalah rezeki yg datang dipost namanya.  Apa lagi terus daku buat edisi riak meriak ni kat sini.

So kalu korang berkenan nak dapatkan ribbon shawl ni jom lah terjah kat radiusite (tempat daku meleburkan duit) tu... Jom la tenguk aksiku yg riak ngan gaya shawl itu. Ni ada yg nyampah atau rasa nak bernanah bijik mata tenguk ni... jangan mare nooo...

Sebenarnya daku masih lagi pada tahap nak menuntut ilmu cara-cara nak mengenakan shawl ni. Yg terror bab shawl ni adalah si umicaca tu. Jangan tak tau umicaca pong dapat free gak 1 shawl dari cik ika yg cun melecun tu. Besh sungguh lah soping ngan cik Ika kita nu... pandai amek hati pelanggan tau. Apa pong terima kasih daun keladi pada cik ika, kalu bleh bagi  lah free lagi hohoho...


Koleksi shawl yg dibeli. Beli 5 dapat 6 tau. Yg hujung skali belah kiri yg corak hitam putih tu la yg daku dpt free



Color putih ke ceam skit



Color hitam




Color cream

6 comments:

safa said...

berapa jota regenya selai?

Kherun said...

penoh khusyok dan tawaduk acik ceni bergambo

Don & Nor said...

vavava.....ghupa akak dah jadik lain bila ada unsur2 riak tu...ekekeke... gurau jee...sbnrnya nak habaq dah jadik lain sbb comei sesngt dgn shawl baru tuu...

ainie aziz said...

wahh ceni..makin vogue da vass ko skang ek. aku sampai le ning tak reti nak balut shawl tu kat kepala aku nih. muka toye semacam je rasa. haha! cuba ko ajar aku skit!

eh...tak baik tau riak2 nih. baik ko bagi free kat aku satu, baru ilang riak ko tu. hahaha!

ceni therebeq said...

Cik Lin: rega selai tak mahai, 25 henggit aje tapi sbb beli online kena cas pos 6 henggit pulak. Kalu shawl yg jenis bercorak tu 12 henggit ajer tau.

Kak Yon: daku nak wat pos ala riak tapi terjadi pos kusyuk tawaduk pulak... camner tuh. Gini la gayanya kalu ropa paras bukan spesis model... dah tersalah pos dah. Takleh masuk american top model nih...marah si tyra bank..

Kham: akak pun terpikir yg shwal ni sebenarnya tak suei yg rupa bentuk muka bumi kepala akak ni, tapi tingin punya pasai, ader aku kesah.. nyeh2

Aini: memang kekadang susah skit nak membelit shawl ni, aku pong ada kalanya 3, 4 kali belit baru terjadi pembelitan itu...

Mula-mula memang rasa muka cam toye dan togel ajer... lelama selesa tau sbb rambut tak kuar kat celah-celah tepi pipi nih... rasa cam ringan aje kepala

mira said...

wah..cantik2 shawl