Sila Klik Iklan Ini

Thursday, November 27, 2008

STRESS TUL LA PTK KALI NI

Time makan je best..yg duk dpn aku ujung skali nun Kak Maz, tuan penceramah... sonot dia bagi talk... ''woww" tigaaaa...
Eden tgh stress ngan exam PTK ni, susah tul lah PTK III ni, rasanya mau je nak hempuk kepala kat dinding jerrrr... takut plak sat gi kena 'charge' cubaan bunuh diri ni.. kena penjara tuuuu..
Assgment tak siap lg, public speaking tak siap lagi, pengucapan awam tak siap lg, buku tak baca lg, power point presentation lum buat lg, leh katakan sume tak siap lahhhh...pastu ari senin kena present assgment plak, esok present public speaking je. Lusa nak pi ronggeng kat konvo adik di UiTM nun plak... camner nihhh...Topik tuk present esok lum siap lg, 2 topik tu, 1 topik dlm BM & 1 topik dm BI. Member sblh aku ni dah seteres dahhh...kena migrain ler plakkk.. pergi berasap la tuuu..
Kursus kat Hotel Quality Shah Alam 3 hari je pastu sambung kat opis plak

Ini hari pertama kursus

4 comments:

maskjask said...

uwaaa....semua dah amek ptk ..tinggai aku terkontang kanting sengsorang...nak baliikk tak dak duit, lagipon assignment kat sini ada lagikk...tak pa, nanti hangpa tolong simpan assignment tu noo...buat reference org2 yg tertinggai kapai ni,,

ceni therebeq said...

no. problem, tp yg penting exam 70, assgment 30% jer... tp seteres sbb byk benda kena siapkan...uwaaaa...

Don & Nor said...

jgn stress sgt kak.... congrate sbb dah TK 3...smoga berjaya..

ANA FARHA said...

gud lak kak ceni..