Sila Klik Iklan Ini

Tuesday, November 25, 2008

IKAN Oh IKAN

Boleh tahan la jugak la mahalnya harga kari kepala ikan ni. Almaklumlaa kedai mamak 24 jm katakan..
Pd ari sabtu lepas sblm balik kg, en.suami tiba-tiba mengindam nk makan kari kepala ikan. Apa lagi, on the way masa balik kg kami pun singgah la kat kedai kari kepala ikan kat kg. pandan nun. Rasa kari kepala ikan kat sini kurang power la kata en.suami (tawar skit). Tapi hargenya mak aiii tak padan ngan rasaa... Sib baik aku tak ngidam kari kepala ikan time ni, kalu tak frust aku, aku makan roti nan jer..
Tiba je kat kg, abg iparku (abg en.suami a.k.a abg yani) sudah bertolak ke Lumut, pi mancing. Kempunan la en.suami tak dan nk ikut...keciannyer... en.suami memang kaki pancing. Di bawah ni adalah senarai hasil tangkapan abg yani selaku pemancing ala-ala pro gitu..
Dgn hasil tangkpan ni agak-agak boleh menang rm20,000 ribu tak kalu join joran ria berita harian tuuu...

Hasil tangkapan pemancing amatur dr besout ni...ikan pari tu yg paling besar, ada 3 ekor sume

3 comments:

safa said...

mujo den tak suko sgt kari.... kurang rabak la purse kihkih tp rabak ke tmpt lain pulakkk

ceni therebeq said...

Aku mkn kari kepala ikan kat kedai mamak sri manja nun rega rm15 je tp kedai ni reganya bbrapa hengit je lg nak cecah rm50

Nieyna_Yanie said...

Mmm........
Mcm cedap, x nak anto kampong ke??