Sila Klik Iklan Ini

Sunday, November 16, 2008

Ahad pun keje ker?

Aiseyy man.... unit den kono krojo ari ni ahad oooiiiiii... seteress je sume member-member.. aku lagi laaa.. pengasuh balik kg ada kenduri, terpaksalah en. suamiku kena jaga mat japih ngan kakaknya. Risau gak ni sbb en. suami tu bukan terror jaga ank, ala-ala suam-suam kuku kambing je tahap terroran tu... pernah dulu masa jaga kakak..masa tgh mlm aku suruh en. suami buatkan susu, dia terbuat nestum... tertukar ler plakkk, apa lagi mkn ler kakak kul 2.00 pagi... kecian tulll. Sblm turun tadi aku dh pesan macam-macam dahhh... tak tau ler kalu balik nanti tunggang langgang jadinya. Hari ni kroje sebab semata-mata nk present paper MJA pada boss, ari keje biasa boss terlalu sibuk, hari ni je boss free, jadi kenalah kami adjust weekend ni ikut jadual boss... terpaksalah...Saya yang yg menurut perintah... Dlm unit ni waktu mkn pun tak tentu hala, kadang-kdang kul 2.00pm baru makan, kadang-kadang kul 1.30pm baru mkn sbb waktu rehat kami boss guna utk meeeting, saper-saper mak labu a.k.a mak yung tuuu baik korang mkn dulu sblm meeting.. sat gi kebulur... aku dah rasa dahhh...

Ini makanan yang boss bawak ni... ada karipap dn kuih apa ntah satu lagi tu dan air coke. Baik jugak boss aku ni...masih ingatkan anak-anak buahnya.

Aku sampai opis dlm kul 9.32 am, boss sampai dlm kul 9.45am. Aku dh siap present paper aku dlm kul 11.45, bukan byk mana pun 5 paper je.. tapi soklan-soklan boss berekar-ekar panjangnya. Apa pun selamat berjuang la pada korang yg paper lumm setel lagi tuuu... aku nak blik dahhh... blik awal skit dah mintak izin dah tadi... Tak tau ler aku korang nanti sampai kul brape, makan tgh hari kat mana? tingkat 8 tak bukak ni...kesian-kesian, susah-susah korang oder je piza, tak pun si syed sebelah nun laaa... Kalu ikut list tu maunyer sesudah subuh esok baru korang siap present kot...hahaahah... sbb ada 42 paper tu...

4 comments:

Kherun Suhaila Saharbil said...

Owh bahagianya.... mimpi ngeriku berakhir sudah...

safa said...

waaaaaaaa....apsal aku lum bleh balik nihh....ala kasimmmmmmmmm....sempat bentang 5 jer ada lagi 2 dier dah boring muka den kot...dier soh orang lain present lak....huuuuuuuuuu

C'la Sidek said...

huhuhu,mmg cian..weekend pun kena keje..leh claim OT dok tu??hahahaha..
tak pe, kekg leh ar dpt title pekerja cemerlang sbb ahad pun keje gok kekekeekkeke.

ummicaca said...

penangan org baru baik demam....