Sila Klik Iklan Ini

Thursday, March 29, 2012

Alahaiii...

Alahai....

Alahaiiii...

Lama betul la tak jenguk di laman sendiri semenjak dua menjak dan bermenjak-menjak neh... emmmm... bukan tak dak masa nak surf tapi setiap malam asyik duk syok layan ustaz azhar, tu yang membuatkan mokcik macam malas pulok nak hapdet... ampun kenkawan...

Seronok dengar ceramah ustaz neh tup-tup tak sedar dah kul 2 pagi...itu sebulan yg lepas la, sekarang hanya sekadar dengar sampai kul 12.30 mlm jer sbb esok pagi ngantuk tak henggat...

Best betul dengar ceramah ustaz neh, lawaknya yg hiperbola, tegurannya sinis dan ada kalanya kasar tapi tepat dengan nas-nas dan ayat Quran. Selain tu boleh jugak mokcik recall perkataan lama dialek ganu asli yg semakin  lama mokcik lupakan sbb dah lama duk key ell dan kawin pulok ngan org perok lagilah mokcik tak praktis base ganu...

Jom kenkawan dengar kuliah ustaz azhar, tak rugi tapi makin bertambah ilmu kita...dapat ilmu free...



3 comments:

Aida78 said...

ingat dok buat kek tengah malam ke....ikikiki...

Ceni said...

Aida...

Tengah mlm org tak wat kek, org duk wat benda lain hehehe...

Kek hanya dibakar di week end saje...

Aida78 said...

oooweh mane tau ada tempahan...