Sila Klik Iklan Ini

Tuesday, December 6, 2011

ZHAFIF DAN KOLAM

Kali neh kmi nk setori pasal kesah zhafif yang kesunyian di kolam mandi. Tak dak sapa nk teman, kakak tak ikut kami, en. suami pulok tak bawak suar utk mandi dan mak lang pulok trajedi suar koyak sbb byk sgt terjun kolam smlm. Nampaknya kena la mak lang beli suar baru utk mandi bila kami ke pantai PD pulok next week.

 Inilah kolam mandi yg amat besh itew



Kena pakai pass masuk luh, ikat kat tgn spt mana-mana theme park lain


Tepi kolam renang tu ada supa dupa neh, apa lagi sonot lah zhafif lompat sana sini sinun sambil berposing gaya en. Hiroshi hehehe nama baru zhafif skrg tuh


Dah puas bersupa dupa dia masuk kolam pulok. Petang smlm kami tak masuk kolam cetek neh, kami main gelongsor jer. Lepas zhafif tertelan air kolam ala-ala kelemasan manja skit petang smlm terus dia merenggek nk balikla, nak kencing la katanya dan macam-macam lagi lah. Zhafif  neh sebenarnya pengayat skit tak mau main gelongsor tu, menjerit-jerit dia takut...Alahai anak jantan....


Ni jer acara balapan kegemaran dia iaitu lompat tak jauh hehehe...


Acara solo jer dia mandi kolam neh


Jom balik bilik... dah kecut berendam dari awal pagi


Ingatkan dah penat rupanyer dia sambung mandi jakuzi dlm bilik pulok...


Pastu pi lepak-lepak kat tepi pantai ngan mak lang sementara tunggu mokcik habis kerja utk check out


 Di The Piers waktu mlm


Sambut besday bos, sambut awal skit, inilah masa yg kami ada pong, next week dia dah nk bercuti panjang sebelum bersara dan akan meninggalkan kami semua... sedeyyyy....



5 comments:

Aida78 said...

ye ke nak tingal kan kita waaaa sedihnya....seronoknya mat japis ni....dia org je kak nya g mane....

anitadiana said...

best nya si zhafif ne..mcm dah besar aje rupanya..boleh semua sendiri....best lah ceni..mcm nak gi aje..kalu nak masuk tu...kena bayar mcm yg ceni ckp tu ke..ke musin cuti ne lain harga...

Ceni said...

Aida: kakaknya dah di pos ke kg sbb transitnya cuti, kalu kakak nk join adik kat sekolah adiknya kena bayo RM30 satu hari... cam hotel ko...

Mak Ita: Rega hotel tu time cuti sekolah mahai skit la. Tapi kalu time x cuti rega nya murah skit barang 10 sen 20 sen jer pong...

Plan lah dtg sini, tak rugi, jgn kata ank2 seronok, mak pak seronok skali tgok nak2 bergumbira tau..

aizamia3 said...

geram je tengok aksi si Zhafif tu..

sedih kan tak lama Prof. akan tinggalkan kita..

mama3A's said...

seksinya zhafif... :)