Sila Klik Iklan Ini

Tuesday, April 7, 2009

HARI INI PENUH KEJAYAAN

Hari ini penuh kejayaan. Saja makcik nak mengepost cerita ini pada petang yg berbahagia ini sbb makcik rasa hari ini hari penuh kegemilangan buat makcik. Sbb apa?
Sebabnya hari ini makcik telah berjaya mengeditkan 5 report panel untuk disemak oleh Boss. Wahhh bangga yang amat gitu dong...untuk si feroz jangan jeles...akak siap 5 report... ko dah siap ke? jangan mare...nyeh2
Hari ini rasa lain macam la plak prestasi makcik ni. Selalunya bila semak 2 report panel pun dah naik kematu dah kepala otak ni... pas tu mula la nak muntah hitam (sbb minum kopi tadi...pening-pening lum rasa lagi tau hehehe)... kalu hari-hari cam gini kan bagus....Tapi yg tak bestnyer makcik ada 6 lagi report panel atas meja yg belum disemak ni... adehhh dah bengkok dah jari-jemari makcik ni...tulang belakang pun dah bersimpul rasanya sbb asyik duk ngadap pc je ni...
Sekarang sudah pukul 6.00 sempat lagi siap satu report sambil tunggu en. suami sampai kul 7.00 nanti ni... okey babaiii... makcik nak pergi berkhidmat untuk negara ni....
p/s: ini rekod terhebat makcik, ada sesapa boleh pecah rekod ini? sila hampir ke depan... wahhh angkuh sungguh kata-kata ini...

4 comments:

safa said...

cayalah makcik...ada maso lobih kang editkan repot den pulak yo heheheh

Selly & Buke said...

betui3x tu lin... hahaha

ceni therebeq said...

Tak bleh- tak bleh, tgh tak cukup tangan ni...

Nak buat paper MJS 3 paper, pastu paper nilai taraf 1, then nak kena masuk MJA khas tu, pastu nak buat paper MJA ada 8 KA dan 3 Akitasi, pastu makcik rasa tak nak Mesy Semakan boleh?

waaaa... nak nangis.. sempat ke makcik siap ni... semput-semput...tak suka-tak suka.. terkejar-kejar cam gini...

Don & Nor said...

wah3x...best3....semua best terutama bila dpt buat ayat angkuh kan??hehe...