Sila Klik Iklan Ini

Thursday, October 14, 2010

BESDAY KAKAK

Pada hari Ahad yang lepas 10.10.10 genaplah kakak 6 tahun. Selamat ulang tahun hari lahir buat kakak.

Semoga kakak menjadi anak yang solehah, anak yang baik, anak yang taat, anak yang dengar cakap, anak yang rajin dan anak yang menjadi harapan ibu dan ayah... aminnn

Kek ini ditempah daripada kak pnut. Terima kasih bebanyak buat kak pnut kerana sudi siapkan kek ini walaupun mokcik oder  last minit dan kak pnut plak tengah sibuk ngan oder cupcake yang ratus riban tuhh... Almaklum la kak pnut blogger getah sekerap katanya... jiwa kena kental gitew... 

Kami semua suke bangat sehhh ngan kek princess berdiri kak pnut oiii, susah nak dapatkan di pasaran tau...siap dapat diskaun lagi....tu yang bertambah besh tuuu... alhamdulillah...semoga bertambah lagi ajeki kak pnut dan kuarga.  Terima kasih bebanyak ler...

Kenkawan kalu nak oder kek ni dan sebagai neka cup cake bolehla ke pnut cupcake yoo. Macam-mcam design ado...roger jer tokey nyer nak design camno pasti tokey bleh designkan. Mokcik pulok dah repeat oder cupcake... nanti mokcik tayang kat sini yoo...

Cuma kecian pada cik puan selly tak sempat nak tengok kek princess berdiri ni, hanya sempat tengok tapaknya ajer hohoho... tu la datang lambat sangat....


Kek kakak.



Letak gak nama zhafif supaya bleh tiup lilin sesama ngan kakak. Kang jeles plak si tembam tu bila tengok kakak tiup lilin sesorang. Sebelum ni setiap hari zhafif duk nyani Epiday tuyu... cian plak dengar sangat sbb masa besday dia bulan Ogos hari tu tak dak tiup lilin pong...



Di kaki princess ini ditempek ngan edible image otoman ngan upin&ipin, peberat Japih nih. Nama pun majlis besday di kongsi bersama harus tema kek pong dicarca marba kan bersama 2 tema ni...Jimat duit ibu....


Otoman




Tak sabar dah nak tiup lilin dua beradik nih ehh...



Epi day tu yu. Juga terima kasih kepada kenkawan dan sedara mare yang datang bawa hadiah untuk kakak. Majlis ni sebenarnya majlis tempelan untuk ous warming kami ajork, tu yg mokcik tak sediakan goodies untuk bebudak...tak sangka plak ada kenkawan dan sedara mare dtg bawa hadiah...rasa bersalah pulok .. maap noo... lain taun kami sediakan yoo...

3 comments:

Tihara said...

hepi besday..lawa kek dia :)

Don & Nor said...

hepy besday kakak. sorylah auntie x dpt dtg. anak auntie chicken poxlaa ms tuu...kang klu auntie dtg sana, takut berjaya plak virus tu melebarkan kevirusannya kpd org lain.

Selly Buke said...

yer betul.. kempunan nk tgk barbie tgh berdiri.. nasib la dpt tgk gambar.. tp mmg sedap...

br ckp nk order untuk besday aisya, dh melenting kakak2nya.. huhu