Sila Klik Iklan Ini

Tuesday, June 16, 2009

ZHAFIF KENA MASUK WAD

Hari ini balik dari opis, mokcik dapati napas mat japih makin kuat. Hari tu slps sedut gas dan sedut kahak kat PPUM dia ok dah skit, tapi ari sabtu tu dia dah start balik. Doc ada pesan kalu tak ok dlm 3 hari kena datang balik. Oleh kerana kecuakkan melanda diri kami pun pi la balik ke PPUM nun.
Sampai sini dlm kul 10.30pm. Bila doc check didapati peratusan oksigen dlm badan dia cuma 91% je. Ari tu cecah gak dlm 95%. Pastu mlm ni setiap 10 minit kena sedut ubat asma pakai hose tu. Kesian le plak. Doc decide kena wadkan. So mat japih admit dlm kul 1.00 am. Dah la datang sehelai sepinggang ni. Nampaknya kena la en.suami balik ke rumah untuk packing apa barang yg patut untuk kami. Mlm ni kami berkampung di PPUM. Sedihnyaaa....
Skrg dah kul 4.40 am, mokcik tak leh tido lagi ni... Cerita selanjutnya dan gambar-gambar akan dihapdate kemudian, mokcik takdak mood ni nak citer lebih -lebih ni....

2 comments:

Selly & Buke said...

siannya mat japeh... akak sabar ea.. takper, apa pun anak lebih utama.. yg keje kat opis nie, lepaih2 nie leh di pk kan ... take care

mommy anis said...

jaga mat japih baik2..budak asthma ni sensitif tau...