Sila Klik Iklan Ini

Thursday, December 18, 2008

PENUTUP MJA 2008 DI 'A' FAMOSA RESORT

Last bagi MJA utk tahun ni diadakan di A Famosa Resort, Melaka. Ambe kena paksa pi jugak pada hari kejadian meeting walaupun unit ambe dah ade boss baru. Apa nak buat saya yg menurut perintah...So bertolak lah ambe ke sana ngan bos baru ambe iaitu en. amran, naik keta en. amran la sbb driver opis dah penuh, sume stanby kat A Famosa nun sbb ada mesyuarat majlis skali...
  • Apa pong meh kita layan gambo-gambo yg sempat dirakamkan di sana

Bilik mesyuarat

Ahli MJA yg dtg meeting, yg duk ujung skali belah kanan tulah boss baru ambe, selamat bertugas boss, baik boss... saya yang menurut perintah boss..

Bas baru kita ni... khas utk tatapan Maskjask di Wellington dan Kham di Korea

tempayan

bunga apa ntah ni...

ikan utk ong ni...

bangau tipu-tipu

kuda laut tipu-tipu

burung betul ni, bukan tipu-tipu, tersesat kot...

2 comments:

maskjask said...

mu nih memang bijok sipir, memang dah lama nak tengok gamba bas MQA ker apa nama manjer nyer roller coaster ker apa entah..but the bus is surely stunning...bravo MQA..aku balik nih sure dah lunyei seat dia.. :P

by the way, En Amran tu dah 48 la kiranya tuh?? tahniah2..nanti aku balik entah ke dah jadik level ultraman dah nanti apa..dasyat2

ceni therebeq said...

coaster je, roller coaster tu tmpt mainan kat genting nun.. hahahah

Skrg ni amran pangku 48 dn jalankan tugas 54, nanti esok lusa dpt ler jd 48 tu...