Sila Klik Iklan Ini

Wednesday, September 12, 2012

Emmm??? Dah 5 bulan Setengah

Emmm....Ya Allah lamanya tak check in sini... 
Blogger pun dah tukar timeline sampai terkial-kial mokcik dibuatnya utk wat post n3 neh...

Emmm....Padanlah dah 5 bulan 15 hari tak singgah sini...tak tinggal barang sebijik kabar berita pong... aduyaiii....sedeynya....silalah kasihan pada diri saya sendiri nyer...

Emmm....Tak tau lah semenjak dua menjak dan bermenjak-menjak liat betul hati ini dah singgah sini apatah lagi nk ketuk-ketuk keyboard utk setori mori barang selori dua...tak tau lah kenapa... kecelaruan emosi mungkin...

Emmm....Tapi bila rindu datang mulalah terasa sesuatu gitew...terasa nk singgah di sini walau sedetik cuma...

Emmm....Tak sangka dah 5 bulan setengah dah ku tinggalkan laman ini...rasa macam baru jer lagii...cepat sungguh masa berlalu....

Emmmm....

4 comments:

aizamia3 said...

memula tengok tajuk ingatkan akak ngandung.. ;) ghupe2nya dah lama tak jenguk.. ;)

Aida78 said...

salam ingat ngandung ke....baru nak cakap tahniah rupanya x hapdete blog ceh.....jangan kak ramai peminat nak baca blog kak ni tau update selalu hik3,,,,,,

Ceni said...

Maz: suspen jer...kalu ada rezeki bleh tambah...

Aida: ramai peminat ke? mana ada... blog Aida lagi meriahhh uollsss....

Aida78 said...

mane ada kak mak itanya lagi meriah nya....