Sila Klik Iklan Ini

Friday, May 20, 2011

FED UP SEKEJAP

Ello.. ello.. anybody at home?....

Ooo.. ada olang rupernyer... emmm lama tul tak singgah sini, spt biasa lah alasan yg dah berkulapuk dan bercendawan di dinding akan digunakan iaitu bizi dan tak dan, tak dan, dan tak dan lagi....heehehe...

Lagi satu semenjak mokcik terdelete folder gmbr yg ada dlm lap top mokcik, hampir  ratusan gmbr ada itu dlm tau...membuatkan mokcik fed up sekejap. Konon nyer frust sampai nak merajuk pada diri sendiri bleh... EEEEEEEEEEEE....geram sgt...

Tu yg mokcik duk diam-diam tu sbb sume gmbr tu adalah untuk n3 citer-citer kat sini. Yang paling byk adalah gmbr resepi-resepi dan masakan kek segala bagai nok...Rasanya macam tak besh dan tak hapening donia neh kalu buat n3 tanpa gmbr... Tapi kalu terdesar moh kita bantai ajork buat tulisan. Skrang neh kena gagahkan jua nampaknya buat karangan walapupun penyakit kelemauan mencari idea tengah hebak melanda. Maka tanpa diserikan ngan foto-foto mokcik akan biasanya n3 yg bertajuk tulisan sebegini.

Walaupun gmbr-gmbr mokcik amek bukan hebak mana pong, bukan pakai kamera hebak pong, bila sume org duk gila-gila kat kamera hebak mokcik tanpa perasaan segan dan malu masih pakai kamera fon ajork tau... tulun jangan gelakkan mokcik yor....

Pada mokcik kamera fon pong dah cukup memadai kalu gmbr itu clear... bukannya mokcik nk masuk pertandingan best foto macam national geographic nun pong... Kalu gmbr tu clear tak kira kamera aper dah cukup puas hati pada mokcik. Marah kwn-kwn mokcik yg ader kamera mahai neh... Ampun kawan-kawan jgn sentap hokay... Mokcik bukan tak setuju ngan korang, mokcik amat kagum ngan minat korang yg suka bergmbr dan yang penting mokcik amat kagum ngan korang yg sanggup spent duit beli kamera memahai tu...Apa pong yg penting janji kita puas ati yer dok?


4 comments:

Don & Nor said...

akak mengomel pjg2 tanpa gambo pun saya baca gaksss....ahakss

aizamia3 said...

takde gambar pun saya tetap baca kat sini.. ada masa komen ada masa baca je.. ;)

Ceni said...

Thanks pada Kham dan Mas yg sudi baca karangan neh dan siap komen lagi...

i lap uolsss.... muahhh

anitadiana said...

tak ada pic pun ok gask..tapi kalu masakan tu tak syok lah tak pic....janji mak ceni nya ayat best dan sempoi..best...suka baca lah tu..tak poning kepalo den ne...apa2 pun rajin2 up-date blog...he..he