Sila Klik Iklan Ini

Monday, September 28, 2009

SELAMAT HARI RAYA

Hari ini sudah 9 Syawal dan rasanya agak terlewat skit mokcik nak ucapkan Selamat Hari Raya nih. Tak kesahlah janji ada ucapan sbb hari ini sahaja yang mokcik ada kesempatan utk berbuat sebegini. So kepada semua diucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin kepada kawan-kawan, rakan taulan serta sedara mara dan tak kira siapa saja yang bertamu ke blog ini.
Kalau ada terkasar bahasa, terguris hati, tersilap kata, terlezer dan sebagainya yang seangkatan dengannya harap dimaafkan lah yer. Mokcik sekeluarga menyusun sepuluh jari jemari memohon seribu kemaafan dari kalian semua seandainya kami semua ada membuat silap.
Agak sedih sedikit sbb raya tahun ni tak der gambar raya kami sekuarga... terlupa nak amek gambar daaa... pastu kamera buat hal plak tu... bateri kong...waaa sedisnya. Terasa plak kejelesan melanda diri bila tengok kenkawan ada gambar raya sekuarga di pagi raya yang hening ittew. Tak per nanti raya haji kita amek gambar yer... kita pakai baju raya yg sedondon ittew yer...recycle baju raya puasa (ayat nak pujuk ati nihhh)...

No comments: